KQZ me plan konkret për adresimin e rekomandimeve të Misionit të Vëzhguesve të Zgjedhjeve nga Bashkimi Europian për Zgjedhjet Lokale 2021

KQZ me plan konkret për adresimin e rekomandimeve të Misionit të Vëzhguesve të Zgjedhjeve nga Bashkimi Europian për Zgjedhjet Lokale 2021

Prishtinë, 31 mars 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhws dhe mori vendim për miratimin e planit të veprimit për adresimin e rekomandimeve nga Misioni Vëzhgues i Zgjedhjeve i Bashkimit Europian për Zgjedhjet Lokale 2021.   Në mesin e rekomandimeve të BE-së është që të modernizohet metoda e regjistrimit të votuesve jashtë Kosovës, përshembull, përmes një vegëze (link) në  ...
Publikim i KQZ-së: Analizë e votave me asistencë në Zgjedhjet Lokale 2021

Publikim i KQZ-së: Analizë e votave me asistencë në Zgjedhjet Lokale 2021

Prishtinë, 31 mars 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi publikimin e dokumentit me titull: “Analizë e votave me asistencë në Zgjedhjet Lokale 2021”. Ky dokument është në vijim të analizave të ndryshme që KQZ-ja kryen pas çdo procesi zgjedhor. Bazuar në Ligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme është i mundur votimi me asistencë. Kjo do të thotë se votuesi i cili është  ...
KQZ dërgon në ATK raportet e auditimit të partive politike të viteve 2018, 2019 dhe 2020

KQZ dërgon në ATK raportet e auditimit të partive politike të viteve 2018, 2019 dhe 2020

Prishtinë, 17 mars 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 11-të të kryesuar nga Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për dërgimin në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) të raporteve të auditimit të partive politike, të cilat u takojnë viteve 2018, 2019 dhe 2020. Ky vendim i KQZ-së u mor pas rekomandimit  ...
ACEEEO shpërbëhet në heshtje, KQZ-ja e Kosovës votoi për përjashtimin e institucioneve të zgjedhjeve të Rusisë dhe Bjellorusisë

ACEEEO shpërbëhet në heshtje, KQZ-ja e Kosovës votoi për përjashtimin e institucioneve të zgjedhjeve të Rusisë dhe Bjellorusisë

Prishtinë, 10 mars 2022 – Asociacioni i Zyrtarëve Zgjedhorë Europian (ACEEEO), i themeluar në fillim të viteve 90-ta të shekullit të kaluar, është shpërbërë në heshtje. Kjo ka ndodhur për shkak të dështimit për të votuar për përjashtimin e Trupave Menaxhuese të Zgjedhjeve të Federatës Rusë dhe Republikës së Bjellorurisë. Përjashtimi nga ACEEEO, sipas statutit, bëhet më 2/3 e votave, por  ...
Mbledhja e KQZ-së: Regjistrimi i dy partive politike dhe raporti i shpenzimeve për Zgjedhjet Lokale 2021

Mbledhja e KQZ-së: Regjistrimi i dy partive politike dhe raporti i shpenzimeve për Zgjedhjet Lokale 2021

Prishtinë, 9 mars 2022 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 10-të për këtë vit, të kryesuar nga Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi. Në këtë mbledhje, KQZ-ja mori vendim për regjistrimin e dy partive politike: GUXO dhe Bashkimi për Ndryshim ANAMORAVA. Pas këtyre dy vendimeve, sipas regjistrit, numri i partive politike të regjistruara në Kosovë është 51. Më 14 shkurt  ...

Shërbimi për votuesit

Shërbimet për Subjektet Politike

Shërbimet për OJQ dhe Medie

Publikimet e fundit

Periudha e votimit përmes postës, 15 shtator – 15 tetor 2021

15/09/2021 – KQZ njofton se ka filluar periudha e votimit përmes postës, e cila përfundon më 15 tetor. Fletëvotimet dhe të gjitha detajet se si votohet përmes postës janë të publikuara në këtë vegzë: https://www.kqz-ks.org/sherbimet-per-votuesit/votimi-me-poste/ 

Gjejë dhe ndërro Qendrën e Votimit

Periudha për ndërrimin e qendrës tuaj të votimit: 20 korrik – 7 shtator 2021

Përditësimi i Regjistrit të Partive Politike

14/07/2021 – Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim ka bërë azhurnimin e Regjistrit të Partive Politike.

Lexo më shumë

Rezultatet preliminare (Raundi i dytë) – Zgjedhjet Lokale 2021

Më shumë

Rezultatet preliminare (Raundi i parë) – Zgjedhjet Lokale 2021

Më shumë

Gjej qendrën tuaj të votimit

Më shumë

Formularët e rezultateve të skanuara

Më shumë

Pyetjet më të Shpeshta

Më shumë

Udhëzues për Mbrojtjen e Sinjalizuesve

Më shumë

Informimi dhe Edukimi për Zgjedhje

Me shumë

Ngjarjet e KQZ-së

01/12/2021

15:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr.84-2021

25/11/2021

16:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 83-2021

23/11/2021

13:30

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 82-2021

Lexo më shumë

Ju lutemi regjistrohuni këtu që të njoftoheni për lajmet më të reja

Subscribe

Loading